Log in

Natuurlijk kan het zo zijn dat je vragen hebt na het lezen van onze artikelen. Dingen zijn je niet duidelijk, of je hebt een fout gezien. Geen probleem: stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk weer contact met je op. Dat kan op Twitter via @GameCensor, via onze Facebook-pagina of via de mail, met een van de volgende personen:

HoofdredactieVoor al je opmerkingen over artikelen, of vragen rondom redactionele procedures, neem je contact op met Patrick Meurs, hoofdredacteur via patrick.meurs@gamecensor.nl. PRWil je dat we met een game aan de slag gaan, of wil je ons uitnodigen voor een event? Neem dan contact op met Mick Mannheims, PR manager via mick.mannheims@gamecensor.nl.
RedactieHeb je een persbericht over een nieuwe game, nieuwe hardware of andere game-gerelateerde producten? Stuur dan je persbericht naar onze redactie via redactie@gamecensor.nl. MarketingZie je het wel zitten om op GameCensor te adverteren? Ook dat kan gewoon. Daarvoor neem je contact op met Kevin Rombouts, uitgever en eigenaar via kevin.rombouts@gamecensor.nl.

Heb je interesse om bij GameCensor te komen schrijven over games en de industrie daarachter? Kijk dan eens op onze vacature-pagina.