Log in

Redactie | Maak kennis met de GameCensor crew | GameCensor

GameCensor wordt in de lucht gehouden door een team van mensen met zeer uiteenlopende specialiteiten, maar gelukkig hebben ze allemaal hun oneindige liefhebberij voor games gemeen. Stalkers en andere geïnteresseerden kunnen het team hieronder beter leren kennen. Fanmail wordt altijd op prijs gesteld.

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar redactie@gamecensor.nl. Mocht je de behoefte hebben om jouw hoofd hier ook tussen te krijgen, check dan onze vacaturepagina!

Ernö Groeneweg
Functie? Eindredacteur / Chef streaming
Maar wat doe je nou echt? Nieuwtjes en artikelen controleren op stijl, spelling en grammatica en ze vervolgens publiceren! Zo krijg ik vanzelf allemaal nieuws mee. Ook ben ik verantwoordelijk voor het Twitch-kanaal van GameCensor, waar we wekelijks proberen te streamen!
Actief sinds? Maart 2017
Favoriete genre? RPG en class-based shooters.
Waar te volgen? Op Twitter en Instagram onder de handle @eriseenneus ben ik te vinden! Ook op mijn eigen Twitch probeer ik met enige regelmaat live te zijn op twitch.tv/quantumdragon!
Jermaine van Haarlem
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik mag de laatste nieuwtjes opzoeken en uitwerken. Daarnaast mag ik regelmatig mijn tanden zetten in nieuwe games en er een recensie over schrijven. Ohja en af en toe knal ik er een filmpje uit.
Actief sinds? December 2016
Favoriete genre? Shooter & adventure.
Waar te volgen? Facebook, Twitter en Linkedin
Jessica de Haan
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik ga op zoek naar interessante nieuwtjes om onze lezers op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de game-industrie. Ook schrijf ik reviews en andere artikelen waarin ik mijn hart kan luchten over van alles en nog wat op het gebied van games.
Actief sinds? December 2016
Favoriete genre? Open world RPGs.
Waar te volgen? Facebook, Tumblr, Instagram en AO3 (onder de namen Valoja, Tenshikyo of Sekaiden)
Jordy Nieuwenhuis
Functie? IT-manager
Maar wat doe je nou echt? Alles omtrent de IT-zaken van GameCensor. Ik zorg dat de site blijft draaien en zorg voor nieuwe ontwikkelen rondom de site. En af en toe zul je misschien wel een review van mij voorbij zien komen.
Actief sinds? December 2015
Favoriete genre? Adventure en RPG’s. Het liefst een combinatie van beide.
Waar te volgen? Eigenlijk nergens…
Kevin Rombouts
Functie? Uitgever
Maar wat doe je nou echt? Waar redactie ervoor zorgt dat er al die toffe content op onze website komt, is het mijn taak om deze content aan de man te brengen. Dus zorgen dat jij het op de optimale wijze te lezen krijgen en dat wij er ook nog een zakcentje aan verdienen. De lichten moeten immers aanblijven.
Actief sinds? September 2010
Favoriete genre? JRPG’s
Waar te volgen? Op de meeste social media wel onder KevvR. Behalve Snapchat. Dat heb ik nooit begrepen.
Linda van Essen
Functie? Eindredacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik controleer nieuwtjes en artikelen voor ze online gaan. Daarbij let ik natuurlijk op typfoutjes, maar ook op stijl en opmaak. Extra pluspunt: ik ben altijd op de hoogte van het laatste gamingnieuws.
Actief sinds? December 2016
Favoriete genre? RPG’s
Waar te volgen? Vanaf april op YouTube, meer info volgt!
Paul Selman
Functie? Eindredacteur
Maar wat doe je nou echt? Het is mijn verantwoordelijkheid om samen met mijn mede-eindredacteuren ervoor te zorgen dat ieder artikel foutloos verschijnt op de webpagina. Daarnaast probeer ik de redacteuren zo nu en dan te wijzen op foutjes, zodat zij er in hun volgende artikelen ook van leren.
Actief sinds? Februari 2017
Favoriete genre? Shooters, Strategisch, RPG’s.
Waar te volgen? Helaas bijna nergens. Op de Xbox One onder de gamertag xSwizzler.
Robert Zomers
Functie? Hoofdredacteur
Maar wat doe je nou echt? Eigenlijk ben ik vooral bezig met deadlines en rommelen met de planning, zodat alle toffe dingen die de redactie elke maand schrijft een goede plek krijgen op GameCensor. Dat is overigens veel leuker dan het klinkt! Echt waar.
Actief sinds? September 2016
Favoriete genre? Sandbox games
Waar te volgen? Ik mag graag allerlei onzin delen op Twitter via @RobertZomers . Mocht je dat te hip vinden, maar toch behoefte hebben aan persoonlijk contact kun je me gewoon mailen: robert.zomers at gamecensor.nl
Rohald De Bruyne
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik schrijf nieuws uit de gaming wereld. Daarnaast heb ik vaak ideeën, sommige hiervan zijn goed en daar schrijf ik dan een leuk artikel over.
Actief sinds? April 2017
Favoriete genre? Geen specifiek genre, als het maar goed is.
Waar te volgen? Op facebook en in games meestal als Derpy_42.
Simone van der Veen
Functie? Eindredacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik controleer de door de redacteuren geschreven artikelen op taalfouten, leesbaarheid en stijl, en publiceer ze vervolgens op de site.
Actief sinds? Maart 2017
Favoriete genre? RPG.
Waar te volgen? Facebook, Twitter en Linkedin
Stan van der Burg
Functie? Chef eindredactie
Maar wat doe je nou echt? Naast het controleren van artikelen, nieuws, etc. op spelling en grammatica zorg ik ervoor dat de iedereen binnen de eindredactie alles goed nakijkt, weet wanneer hij/zij artikelen moet inleveren. Daarnaast ben ik er om taaltechnische vragen te beantwoorden mochten die er zijn.
Actief sinds? Januari 2012
Favoriete genre? JRPG.
Waar te volgen? Facebook, Linkedin en online vaak als Soul2u2 of CAMburger.
Twan Alofs
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Dat weet niemand. Nee, flauwekul natuurlijk. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat de site voorzien wordt van vers nieuws. Daarnaast tik ik ook nog met enige regelmaat een recensie, achtergrondartikel of opinie.
Actief sinds? Augustus 2016
Favoriete genre? Racegames, action-RPG’s en action adventures.
Waar te volgen? Qua gaming volgens mij nergens, qua muziek overal behalve op pinterest!