Log in

Maak kennis met de GameCensor crew | GameCensor

GameCensor wordt in de lucht gehouden door een team van mensen met zeer uiteenlopende specialiteiten, maar gelukkig hebben ze allemaal hun oneindige liefhebberij voor games gemeen. Stalkers en andere geïnteresseerden kunnen het team hieronder beter leren kennen. Fanmail wordt altijd op prijs gesteld.

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar redactie@gamecensor.nl. Mocht je de behoefte hebben om jouw hoofd hier ook tussen te krijgen, check dan onze vacaturepagina!

Ernö Groeneweg
Functie? Baas video & streaming
Maar wat doe je nou echt? Ik ben de eindverantwoordelijke en hoofdeditor van al het videomateriaal van GameCensor, alsmede de verantwoordelijke voor het Twitch-kanaal waar ik zelf ook wekelijks stream!
Actief sinds? Maart 2017
Favoriete genre? RPG en class-based shooters.
Waar te volgen? Op Twitter en Instagram onder de handle @eriseenneus ben ik te vinden! Daarnaast ook op Facebook en LinkedIn.
Jermaine van Haarlem
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik mag de laatste nieuwtjes opzoeken en uitwerken. Daarnaast mag ik regelmatig mijn tanden zetten in nieuwe games en er een recensie over schrijven. Ohja en af en toe knal ik er een filmpje uit.
Actief sinds? December 2016
Favoriete genre? Shooter & adventure.
Waar te volgen? Facebook, Twitter en Linkedin
Jobke Visser
Functie? Eindredactrice
Maar wat doe je nou echt? Samen met de andere leden van team eindredactie zorg ik ervoor dat ieder artikel foutloos voor jouw neus verschijnt én dat onze artikelen steeds beter en beter worden! Dat doe ik door de geschreven artikelen na te kijken en onze lieve schrijvers feedback te geven.
Actief sinds? September 2017
Favoriete genre? Ik kan verschillende genres waarderen, eigenlijk, zolang ik de game maar mooi vind.
Waar te volgen? Momenteel kun je me vinden op Facebook en Instagram, en wellicht maak ik ooit ook nog een keer een LinkedIn account aan.
Jessica de Haan
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik ga op zoek naar interessante nieuwtjes om onze lezers op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de game-industrie. Ook schrijf ik reviews en andere artikelen waarin ik mijn hart kan luchten over van alles en nog wat op het gebied van games.
Actief sinds? December 2016
Favoriete genre? Open world RPGs.
Waar te volgen? Facebook, Tumblr, Instagram en AO3 (onder de namen Valoja, Tenshikyo of Sekaiden)
Jordy Nieuwenhuis
Functie? Baas IT
Maar wat doe je nou echt? Alles omtrent de IT-zaken van GameCensor. Ik zorg dat de site blijft draaien en zorg voor nieuwe ontwikkelen rondom de site. En af en toe zul je misschien wel een review van mij voorbij zien komen.
Actief sinds? December 2015
Favoriete genre? Adventure en RPG’s. Het liefst een combinatie van beide.
Waar te volgen? Eigenlijk nergens…
Kevin Rombouts
Functie? Uitgever & baas der bazen
Maar wat doe je nou echt? Waar redactie ervoor zorgt dat er al die toffe content op onze website komt, is het mijn taak om deze content aan de man te brengen. Dus zorgen dat jij het op de optimale wijze te lezen krijgen en dat wij er ook nog een zakcentje aan verdienen. De lichten moeten immers aanblijven.
Actief sinds? September 2010
Favoriete genre? JRPG’s
Waar te volgen? Op de meeste social media wel onder KevvR. Behalve Snapchat. Dat heb ik nooit begrepen.
Naomi Eliasar
Functie? Baas community & social media
Maar wat doe je nou echt? Ik zorg er voor dat alle nieuwe top artikelen onder jullie aandacht worden gebracht op diverse social media. En natuurlijk ook wanneer er weer een live Twitch-uitzending begint, want die wil je niet missen!
Actief sinds? September 2017
Favoriete genre? Platform, MMO & RPG
Waar te volgen? Zoals een goede Social Media Manager betaamt ben ik ook persoonlijk actief op menig social media, waaronder: Facebook, Instagram, Twitter & Snapchat.
Paul Selman
Functie? Eindredacteur
Maar wat doe je nou echt? Het is mijn verantwoordelijkheid om samen met mijn mede-eindredacteuren ervoor te zorgen dat ieder artikel foutloos verschijnt op de webpagina. Daarnaast probeer ik de redacteuren zo nu en dan te wijzen op foutjes, zodat zij er in hun volgende artikelen ook van leren.
Actief sinds? Februari 2017
Favoriete genre? Shooters, Strategisch, RPG’s.
Waar te volgen? Helaas bijna nergens. Op de Xbox One onder de gamertag xSwizzler.
Ravenna Bastiaanse
Functie? PR-medewerkster
Maar wat doe je nou echt? Ik ga helpen materiaal zoals games en hardware te verzamelen waar de redacteuren over kunnen schrijven en streamen!
Actief sinds? September 2017
Favoriete genre? Meestal Open world RPG’s maar dat verschilt per dag.
Waar te volgen? Bijna overal. Snapchat, Facebook en Instagram. Vaak als Branwenn of Raveninthesky.
Robert Zomers
Functie? Hoofdredacteur
Maar wat doe je nou echt? Eigenlijk ben ik vooral bezig met deadlines en rommelen met de planning, zodat alle toffe dingen die de redactie elke maand schrijft een goede plek krijgen op GameCensor. Dat is overigens veel leuker dan het klinkt! Echt waar.
Actief sinds? September 2016
Favoriete genre? Sandbox games
Waar te volgen? Ik mag graag allerlei onzin delen op Twitter via @RobertZomers. Mocht je dat te hip vinden, maar toch behoefte hebben aan persoonlijk contact kun je me gewoon mailen: robert.zomers at gamecensor.nl
Rohald De Bruyne
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik schrijf nieuws uit de gaming wereld. Daarnaast heb ik vaak ideeën, sommige hiervan zijn goed en daar schrijf ik dan een leuk artikel over.
Actief sinds? April 2017
Favoriete genre? Geen specifiek genre, als het maar goed is.
Waar te volgen? Op facebook en in games meestal als Derpy_42.
Stan van der Burg
Functie? Baas eindredactie
Maar wat doe je nou echt? Naast het controleren van artikelen, nieuws, etc. op spelling en grammatica zorg ik ervoor dat de iedereen binnen de eindredactie alles goed nakijkt, weet wanneer hij/zij artikelen moet inleveren. Daarnaast ben ik er om taaltechnische vragen te beantwoorden mochten die er zijn.
Actief sinds? Januari 2012
Favoriete genre? JRPG.
Waar te volgen? Facebook, Linkedin en online vaak als Soul2u2 of CAMburger.
Tim Miechels
Functie? Redacteur
Maar wat doe je nou echt? Ik zorg samen met de rest van de redactie voor de nieuwsvoorziening op de website. Daarnaast schrijf ik regelmatig recensies en stukjes over klassieke games die ik vroeger veel te veel gespeeld heb.
Actief sinds? April 2017
Favoriete genre? RPG’s, in alle soorten en maten.
Waar te volgen? Je kan me vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn, maar ik vrees dat het erg saai is om mij te volgen. Ik ben namelijk een ontzettende lurker als het op social media aankomt!
Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.
Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.