Log in

De beste surprise-cadeaus voor de gamer | GameCensor

Terwijl de goedheiligman stad en land afreist om links en rechts lijstjes op te maken van wat de kindertjes willen, heb jij al lang een lootje getrokken. “Als het maar met games te maken heeft” is de boodschap. Het budget is echter niet te groot, wat moet je dan? Wij zetten vijf leuke cadeaus op een rijtje voor minder dan 25 euro, zodat ook jij op 5 december met een leuke surprise voor de dag kunt komen.

De Magic Ball Power Bank – € 19,99De Magic Ball Power Bank | GameCensor

De Magic Ball Power Bank. Hoewel de naam het nog probeert te verhullen, weet je na één blik op de foto voldoende. Deze net niet powerbank Pokéball is perfect om uren aan een stuk Pokémon GO te spelen, mocht je dat nog doen natuurlijk. Of koop een speciale USB-kabel voor je 3DS, dan kun je Pokémon Sun en/of Moon dagenlang spelen. Nog een beter idee!

Trust GXT siliconen controller skin – € 10,99Trust GXT siliconen controller skin | GameCensor

Lange gamesessies en heftige online gevechten kennen vaak één nadeel: zweterige handen. Vooral als de temperaturen weer wat oplopen, wil je niet net je handen afvegen op het moment dat je wordt neergehaald. Op dat moment in een siliconen skin voor je controller perfect. Daarnaast zijn deze skins ook nog eens te koop voor een zacht prijsje, waardoor je ze perfect kunt combineren met bijvoorbeeld thumbstick grips.

Laten wij hier nou ook een mooi pakketje van hebben liggen en die geven we weg. Meer weten? Lees dan vooral door.

Speedlink Atecs Soft – XXL muismat – € 24,99Speedlink Atecs Soft - XXL muismat | GameCensor

Als pc-gamer kun je altijd het risico nemen om met je muis direct over je bureau te glijden, maar dat is natuurlijk niet zonder gevaren. Vooral wanneer je een bureau hebt met een ongelijke ondergrond, wil een muis nog wel eens het signaal verliezen. Een grote muismat, zoals de Speedlink Atecs Soft is dan perfect. Daarnaast heeft deze muismat het flinke formaat van een meter breed bij een halve meter hoog, waardoor je toetsenbord ook direct op de muismat kan staan. Zo maak je jouw set-up toch weer net wat strakker.

Sharkoon X-Rest – € 24,99 Sharkoon X-Rest | GameCensor

De salontafel voor je gaming-tv met daarop twee of drie controllers, een afstandsbediening en dan ook nog een enorme gaming-headset. Een gegarandeerd rommeltje. Om die headset een beetje netjes op te bergen is een headset-stand natuurlijk een ideale oplossing. Een mooi voorbeeld voor onder de 25 euro is de Sharkoon X-Rest. Makkelijk om te plaatsen op je salontafel of op je tv-meubel, zodat je jouw headset fatsoenlijk kunt neerzetten op de momenten dat je niet aan het gamen bent.

Console voucher cards – € 19,99Gaming vouchers | GameCensor

Met een voucher card kun je eigenlijk nooit de plank misslaan. Of je nou op de PlayStation 4, Xbox One, 3DS of pc speelt, er is altijd wel een kaart die je kunt gebruiken. Wat extra maanden Xbox Live bijvoorbeeld, of tegoed voor de PlayStation Store, er zijn maar weinig gamers die er nee tegen zeggen. Let echter wel op dat je het goede platform kiest; ruilen is vaak het grootste probleem bij deze kaarten.

Prijsvraag

Met een beperkt budget zul je natuurlijk moeten kiezen, maar daar kunnen wij wel mee helpen. Samen met Trust Gaming hebben we namelijk een leuk prijzenpakketje om weg te geven. Hierin vind je onder andere de eerdergenoemde siliconen gel en thumbstick grips, maar ook een muismatje en een strandbal. Voor als het weer beter wordt.

Wat moet je hiervoor doen? Vrij simpel: laat ons in de reacties weten wat jij uit een game wel zou willen hebben en wat je er mee zou doen? Link’s Tri-force om de wereld te veroveren of Master Chief’s Warthog om het Nederlandse fileleed te vermijden? We zijn benieuwd. Je kunt tot 5 december 2016 reageren!Tags:

Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.