Log in

Let’s Play – De eerste 25 minuten van Elex

Rohald is de wildernis van Elex ingedoken voor zijn review. Hoewel we hem sindsdien niet meer hebben gezien, hebben we wel de eerste 25 minuten voor je vastgelegd. Die bekijk je in deze video.

 • 0

Videoreview – Forza Motorsport 7

Racegamefan en uitgever van GameCensor Kevin heeft de vele snelle bakken in Forza Motorsport 7 onder de knoppen genomen. Weet de game de reputatie van de Forza-serie eer aan te doen?

 • 0

Prey – Opnieuw op bezoek bij Bethesda

Amador en Jermaine kunnen niet wachten op Prey. Ze waren dan ook in hun nopjes toen ze voor de tweede keer langs mochten komen bij Bethesda om met de game aan de slag te gaan. Benieuwd hoe dat beviel? Je hoort en ziet het in onze hands-on.

 • 0

Bethesda brengt nieuwe video van Prey uit

Met nog net iets meer dan een maand op de teller is het wachten op de nieuwste Prey in zijn laatste fase aanbeland. Toch zijn nog veel van de mogelijkheden in de game een groot raadsel voor de fans. Om toch een tipje van de sluier op te lichten besloot Bethesda een nieuwe video met de naam ‘Only Yu Can Save the World’ uit te brengen.

 • 0

De videoreview van Mafia III

Mafia III is onze Game van de Maand en dus mag ook een review van de game niet ontbreken. Patrick ging de afgelopen tijd met de game aan de slag en zette zijn ongezouten mening op papier. Geen tijd om zijn volledige review te lezen? Dan kan je hem natuurlijk ook altijd in videovorm bekijken: iets beknopter, maar wel zo makkelijk.

 • 0

Aan de slag met de demo van Outlast 2

Een horror buff, een webcam en de nieuwe demo van Outlast 2 vormen de ideale combinatie voor een nieuwe video. Dus hebben we Patrick een controller in zijn handen geduwd en hem voor de camera gezet. Hoe dat verliep en hoe de demo bevalt, zie je in deze video.

 • 0

We bespreken de PlayStation 4 Pro

Afgelopen woensdag nam Sony heel eventjes de tijd om de PlayStation 4 Pro aan te kondigen. In sneltreinvaart kregen we te horen wat de console allemaal in zal houden en wat dat voor ons gamers gaat betekenen. Maar schieten we er wel wat mee op, of had Sony beter een jaartje kunnen wachten? En voor wie is de aanschaf van een PlayStation 4 Pro nou de moeite waard? Amador en Patrick bespreken het.

 • 0

We bespreken de Battlefield 1-bèta

Hoewel Kevin de enige was die tijdens gamescom met Battlefield 1 aan de slag mocht, pakt de rest van de redactie tijdens de open bèta hun kans. Maar hoe bevalt de game bij de rest? Weet de setting van de Eerste Wereldoorlog aan te slaan, of is het enkel weer maar een Battlefield-game? Mick en Rebecca bespreken het in deze hands-on.

 • 0

Terug naar de 60’s met Mafia III

De onderwereld leeft altijd en de maffia probeert daar altijd van te profiteren. Of het nou tijdens de Grote Depressie in de jaren ’30 was, vlak na de oorlog in de jaren ’50 of aan het einde van de jaren ’60, ze zijn er altijd bij. Zo blijkt ook maar weer in Mafia III. Tijdens gamescom 2016 kregen we opnieuw een presentatie te zien over de titel. Mick en Rebecca brengen verslag uit!

 • 0

We trappen een balletje in FIFA 17

We weten maar weinig dingen zeker in het leven, maar één ding staat vast: ieder jaar is Electronic Arts aanwezig op gamescom met een nieuwe FIFA-game. Ook dit jaar is de uitgever aanwezig met FIFA 17 en dus zagen Mick en Amador hun kans schoon om met de game aan de slag te gaan. Hoe dat beviel en wie er van de twee won, zie je in ons verslag.

 • 0

Wat gaat de reboot van Prey ons brengen?

Prey is een van die bijzondere gevallen in de game-industrie. We zagen een origineel, welke een sequel zou moeten krijgen. Die sequel kwam er niet, maar werd opnieuw opgebouwd. Toch zag ook die versie nooit het levenslicht. Nu krijgen we een game genaamd Prey, van dezelfde uitgever, die uiteindelijk niets met het origineel te maken heeft. Hoe dat zit? Mick en Amador doen verslag vanuit Keulen tijdens gamescom 2016.

 • 0

Videoreview No Man’s Sky – Op reis door de ruimte

Met enkel de Joe Danger-franchise op het cv is ontwikkelaar Hello Games geen doorgewinterde gamemachine te noemen. Toch heeft het team van het Britse bedrijf met oud werknemers van Criterion Games en Electronic Arts voldoende kennis in huis om een aardige game neer te kunnen zetten. Na het Joe Danger-avontuur zou je denken dat er wel een stapje bij kan. Bij Hello Games dachten ze eerder aan een ‘giant leap’ en kwamen ze met het idee voor No Man’s Sky. Een reis door de ruimte waarbij je het gevoel krijgt dat je je door de omvang echt in het heelal bevindt.

 • 0