Log in

Vandaag heeft ontwikkelaar Motiga bekendgemaakt dat de open bèta van de aankomende free-to-play MOBA Gigantic vanaf 8 december officieel van start gaat op de pc en Xbox One.

Motiga heeft de afgelopen periode flink wat tegenvallers moeten verwerken. Zo is de MOBA al meerdere keren uitgesteld, waardoor er ook nog banen moesten verdwijnen bij de ontwikkelaar. Het leek slecht af te lopen met Gigantic, maar toen nam uitgever Perfect World Entertainment het stokje over en zit Gigantic weer in de lift met een open bèta op de agenda. Motiga-oprichter Chris Chung gaf al eerder aan dat ze door deze samenwerking “de game kunnen afmaken zoals ze het voor ogen hebben”.

De open bèta zal 16 speelbare karakters bevatten en drie werelden waar spelers zich in kunnen uitleven. Elk karakter zal een unieke speelstijl bevatten en kan worden aangepast na elke ronde. Teams moeten samenwerken om locaties in het level te overmeesteren en kunnen daardoor een Guardian vrijspelen die voor het team zal vechten. Het team dat als eerste zijn Guardian verliest heeft verloren.

Gigantic’s open bèta zal op 8 december starten op de Xbox One en Windows 10. Later zal Gigantic ook speelbaar zijn voor Windows 7 en 8. Bekijk hierboven de trailer voor Gigantic.


Bron:

Tags:

Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.