Log in

PlayStation Plus-titels voor december | GameCensor

Een nieuwe maand staat tegenwoordig gelijk aan gratis games voor de PlayStation-bezitters. Ook voor de maand december heeft Sony een aantal games in petto die door PlayStation Plus-abonnees gratis in de PlayStation Store beschikbaar zijn.

Vooral bezitters van een PlayStation 4 boffen deze maand, want naast de twee games die standaard worden weggegeven zijn er ook verschillende cross-buy titels die op de console speelbaar zijn. Op de PlayStation 3 krijg je twee gratis games en Vita-bezitters kunnen drie games aan het lijstje toevoegen. Deze maand echter geen AAA-titels, maar een volle line-up van mooie indiegames.

PlayStation 4

Spelers op de PlayStation 4 mogen aan de slag met Invisble, Inc. van Klei Entertainment. Als operator stuur jij verschillende spionnen aan in de praktijken van bedrijfsspionage en huurmoorden. Daarnaast kan je aan de slag met Stories: Path of Destinies, een action-RPG van Spearhead Games vol humor en kerkers.

PlayStation 3

Op de PlayStation 3 krijg je toegang tot Hyper Void en Tiny Troopers: Joint Ops. De eerste is een typische 3D ruimte-shooter waarin snelle reflexen en een stevige maag een vereiste zijn. Tiny Troopers aan de andere kant is een top-down twin-stick shooter voor wat snelle simpele actie. Deze titels is daarnaast ook op de PlayStation 4 en PlayStation Vita te spelen.

PlayStation Vita

Color Guardians is een van de andere Vita-titels. In deze side-scrolling platformer ren je door 70 verschillende levels in een poging kleur terug te brengen naar je wereld. VVVVVV aan de andere kant is een verdraaid lastige platformer waarin je nooit zal springen. In plaats daarvan beïnvloed je de zwaartekracht om je door de verschillende levels te bewegen.

Een lijst met veel onbekenden, maar met de koude dagen voor de deur is er genoeg reden en tijd om deze gratis PlayStation Plus games te ontdekken.


Bron:

Tags:

Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.