Log in

In mei 2015 is al bekend gemaakt dat er een samenwerking komt tussen Nintendo en Universal pretparken. Vandaag zijn er meer details bekend gemaakt over hoe de pretparken eruit gaan zien.

De pretparken, in Osaka, Hollywood en Orlando, gaan voorzien worden van een compleet nieuw Nintendo-gebied. Zo zullen er onder andere levensgrote Piranha Plants, vraagtekenblokken en Power-ups te vinden zijn. Natuurlijk zijn Mario en al zijn vrienden (en vijanden) aanwezig in het park, om je een compleet nieuwe wereld te laten ontdekken.

Verder worden de gebieden interactief. Mogelijk kunnen bezoekers hun eigen telefoon gebruiken, om het idee te krijgen dat zij in hun favoriete game zitten. Zo is er voor iedere leeftijdscategorie wat te doen en komen ook mensen die misschien niet de meest ervaren gamers zijn aan hun trekken.

Met de pretparken probeert Nintendo het bereik van het bedrijf te vergroten. Eerdere geruchten over de samenwerking tussen Universal en Nintendo suggereerde dat er 351 miljoen dollar met het project gemoeid gaat.Tags:

Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.