Log in

respawn entertainment

Mocht je nog een reden zoeken om Titanfall op je Xbox One of Xbox 360 op te starten? Dan heeft Respawn Entertainment nu een goede reden voor je: alle DLC voor de game is momenteel gratis. Hoelang de actie nog duurt is niet bekend.

Titanfall, een van de launch titels voor de Xbox One, heeft ondertussen drie DLC-paketten gehad. De parketten waren los te koop voor 9,99 euro of 24,99 euro als Season Pass. Deze Season Pass is momenteel echter gratis beschikbaar voor iedereen. Hierdoor kunnen de in totaal 9 nieuwe levels en andere toevoegingen gratis worden gedownload.

De drie DLC-paketten voor Titanfall waren voornamelijk gericht op nieuwe multiplayer-levels. Het eerste pakket, Expedition, kwam met de levels Swamplands, Runoff en Wargames. Enkele maanden later volgde Frontier’s Edge met Dig Site, Export en Haven. Daarnaast bracht het tweede pakket ook de Black Market, waar spelers virtueel geld konden verdienen om daar weer Burn Cards mee te kopen. Het laatste pakket, IMC Rising, bevatte nog eens drie extra levels: Zone 18, Backwater en Sandtrap.

Tot wanneer de Season Pass gratis beschikbaar is, is momenteel nog niet bekend.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.