Log in

Vannacht vonden de Game Awards van 2016 plaats in Los Angeles. Naast dat er meer dan 20 genomineerden in de prijzen vielen waren er ook nog andere dingen te aanschouwen. Zo ook deze nieuwe beelden van Mass Effect: Andromeda, die ons voor het eerst een blik laten werpen op de gameplay.

De afgelopen periode is er één van ups en downs geweest voor fans van de Mass Effect-franchise. Op N7 day, dat valt op 7 november en is een speciale dag voor fans van de serie, kwam een nieuwe trailer naar voren. Deze bestond uit mooie beelden maar eindigde met een geplande release-window een stuk later dan origineel op de planning stond. Toch lijken fans na afgelopen nacht weer even vooruit te kunnen gezien BioWare een nieuwe gameplay trailer toonde, die hierboven te bekijken is.

Momenteel is de releasedatum van Mass Effect: Andromeda nog onbekend. Wel werd vanuit de vorige trailer duidelijk dat de release ergens in de lente van 2017 zou moeten zijn. De titel zal dan uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Bron:

Tags:

Tegenwoordig hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle reacties. Je leest er hier alles over.